Inici Actualitat La UD Taradell té el dia negre i perd clarament contra l’OAR...

La UD Taradell té el dia negre i perd clarament contra l’OAR Vic

0
COMPARTIR

Derrota del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda davant de l’OAR Vic. Els taradellencs en un partit força dolent van tenir les circumstàncies en contra i els visitants es van endur el triomf de forma plàcida.

Als primers següents un malentès entre Tusell i el porter Jhon va deixar la pilota als peus d’un davanter vigatà perquè fes el 0 a 1. El contratemps inicial semblava ser un ensurt, ja que al minut 6 una bona centrada d’Ignasi la rematava Pedrón que es trobava amb el cos del porter. Però el joc taradellenc no va ser massa lluït. Els visitants al minut 33 es van trobar amb un penal força rigorós senyalat per l’àrbitre després d’una pilota llarga a l’esquena de la defensa. Els vigatans van posar el 0 a 2.

A la represa el Taradell va semblar reaccionar, portant la iniciativa. Al minut 52 en una bona jugada col·lectiva Pau va xutar fregant el travesser. Però els vigatans en la primera arribada, una centrada molt llunyana van fer el 0 a 3 al minut 56. A més, un minut després Ignasi deixava amb deu al Taradell en veure la vermella directa per protestar a l’àrbitre després de rebre diferents faltes. L’àrbitre va descentrar molt els taradellencs durant el partit amb la seva falta de criteri.

Amb deu jugadors l’OAR va tenir una contra on quasi arriba el quart quan Tusell va desviar una centrada en pròpia porteria, però la pilota va acabar sortint a córner. El Taradell, però, va portar més la iniciativa del joc i va aconseguir el gol de l’honor al minut 90. Arnau trencant el fora de joc va cedir a Marçal perquè marqués a plaer.

Derrota taradellenca que deixa l’equip en la sisena posició a falta de quatre jornades per tancar la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments