Inici Actualitat Presentat el llibre ‘Oriol Junqueras, fins que siguem lliures’ amb el públic...

Presentat el llibre ‘Oriol Junqueras, fins que siguem lliures’ amb el públic cantant L’estaca al final

0
COMPARTIR

Aquest dijous al vespre la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell va acollir la presentació del llibre sobre el pres polític i president d’ERC Oriol Junqueras, fins que siguem lliures, de Sergi Sol, en un acte organitzat per ERC Taradell. Hi van assistir una quarantena de persones, que van acomiadar l’acte cantant drets ‘L’estaca’, interpretada pel músic Pep Picas.

Tot seguit, un dels promotors de #FreeJunqueras i amic personal de l’exvicepresident, Maxi Calero, va fer enriolar tothom amb les seves ocurrències i anècdotes viscudes amb el president d’ERC tant a Sant Vicenç dels Horts on el passejàvem pels 12 barris amb aquella fila, de bermudes i sandàlies i mitgetes com a les presons d’Estremera del “desert de Gobi” o Lledoners. Tot per demostrar “la gran humanitat de l’Oriol i la seva capacitat de convocar persones d’orígens diversos”, però amb un objectiu comú: la justícia social i la llibertat de Catalunya. Tot això narrat amb la llengua més parlada al Baix Llobregat, el castellà, en el seu cas el de l’extremeny poble de Malcocinado.

Sergi Sol, autor de llibre, qui ha treballat des de 2011 al costat de Junqueras, va explicar moltes vivències i va insistir en la seva fortalesa i connexió amb tothom, així com en la memòria d’elefant o la capacitat de seduir i convèncer. Històries familiars, converses de presó, tot per denunciar l’excepcional moment que patim. Mercè Cabanas, la candidata d’ERC a l’alcaldia de Taradell, va presentar l’acte i va citar Montserrat Roig dient que “la cultura és l’opció política més revolucionària a llarg termini”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments