Inici Actualitat El conseller Jordi Puigneró participarà dijous a Taradell en l’acte electoral de...

El conseller Jordi Puigneró participarà dijous a Taradell en l’acte electoral de Junts per Catalunya

0
COMPARTIR

El Conseller de Noves Tecnologies i Administració Públia, Jordi Puigneró, serà aquest dijous 25 d’abril a Taradell en l’acte electoral organitzat per Junts per Catalunya de cara a les eleccions espanyoles. L’acte començarà a les 8 del vespre al Centre cultural Costa i Font i comptarà amb la intervenció de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués.

L’acte servirà per explicar la Repúblia digital i com la transformació digital ha d’impactar en el teixit econòmica, els serveis públics i en la manera de governar el país.

D’altra banda, el candidat de Junts per Taradell i membres de la candidatura aprofitaran la Diada de Sant Jordi per tenir una parada informativa a la zona de l’església on oferirà un llibre en blanca perquè els taradellencs puguin escriure les seves propostes per Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments