Inici Actualitat La Consellera Teresa Jordà (ERC) diu a Taradell que el 28 d’abril...

La Consellera Teresa Jordà (ERC) diu a Taradell que el 28 d’abril s’han d’omplir les urnes de “vots de llibertat”

0
COMPARTIR

La Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Govern de Catalunya, Teresa Jordà, va ser finalment la convidada a l’acte d’ERC aquest diumenge a la tarda amb motiu de la campanya per les eleccions espanyoles del 28 d’abril. Jordà va substituir a última hora a la Consellera de Justícia, Ester Capella, que no va poder assistir a l’acte, tal com estava previst, per una indisposició. L’acte, amb unes 150 persones, va estar presentat per la candidata d’ERC Taradell a l’alcaldia, Mercè Cabanas.

Teresa Jordà, exalcaldessa de Ripoll del 2003 al 2011 i exdiputada a Madrid, va fer un repàs històric a nivell català per justificar que ens trobem en un moment trascendent per Catalunya i va denunciar la repressió de l’estat espanyol i la vulneració dels drets fonamentals. Recordant el discurs de l’expresident Companys el 1935 va dir que “avui l’hora és greu, però també és gloriosa, perquè mai havíem set tants ni havíem posat contra el mirall aquest estat corrupte, mentider, demofòbic i feixista”.

També va qualificar les eleccions espanyoles del 28 d’abril d’oportunitat: “Ara la història ens dona una altra oportunitat i ens posa urnes al davant”. I va animar a omplir les urnes de “vots de llibertat, justícia, igualtat, oportunitats…”. Al mateix temps, va descartar cap vot útil a favor dels socialistes i votar amb el cor. En aquest sentit, va recordar que mai abans un partit indenpendentista ha guanyat les eleccions espanyoles a Catalunya. Finalment, va insistir en la necessitat d’eixamplar la base per aconseguir la independència: “Com més ample sigui el camí, més ràpid arribarem”, va dir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments