Inici Actualitat La UD Taradell guanya al camp del Moià

La UD Taradell guanya al camp del Moià

0

Triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Moià, penúltim classificat. Els taradellencs, que fora de casa només han perdut un partit, van guanyar per 2 a 4.

A la primera meitat poc a destacar. El Moià es va avançar primer al marcador. El Taradell no va poder empatar fins a la mitja hora de joc gràcies a Marçal Sala. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Només començar la segona meitat, Marc Font va avançar els taradellencs amb l’1 a 2. Però l’alegria va durar pocs minuts, ja que poc després el Moià tornava a igualar el marcador.

El triomf del Taradell es va consolidar a partir dels 20 minuts quan Joan Canó va fer el 2 a 3, i sis minuts més tard Marçal Sala sentenciava amb el 2 a 4.

Després de 29 jornades els taradellencs continuen cinquens amb 53 punts.