Inici Actualitat El Xocolater de Taradell i Pep Sala ideen un bombó de xocolata...

El Xocolater de Taradell i Pep Sala ideen un bombó de xocolata inspirat en la cançó ‘Boig per tu’

0
COMPARTIR
Foto: Sílvia Pujols

El Xocolater de Taradell, Raül Cegarra, i el músic Pep Sala han dissenyat un bombó de xocolata artesanal inspirat en la famosa cançó de Sau ‘Boig per tu‘. Aquesta setmana han presentat la novetat que cuida no només el bombó sinó també el disseny de la caixa.

Foto: Sílvia Pujols

La iniciativa va sorgir fa un parell o tres d’anys, però no va ser fins aquest mes de gener que en Raül i en Pep van posar-hi fil a l’agulla. Segons el Xocolater de Taradell, es tracta d’un “bombó gegant per compartir fet de xocolata negra i amb farciment de caramel salat”.

El bombó està fet amb un format de disc i es pot comprar a la web de Pep Sala i de Sau i també en els punts de marxandatge dels concerts de Sau30, i també a la botiga del Xocolater de Taradell al preu de 13 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments