Inici Actualitat Anna Aparicio presenta el darrer llibre que ha il·lustrat ‘Amaryllis’

Anna Aparicio presenta el darrer llibre que ha il·lustrat ‘Amaryllis’

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir aquest dimarts al vespre la presentació del llibre ‘Amaryllis’, escrit per Germán Machado i il·lustrat per la taradellenca Anna Aparicio.

La publicació, editada a finals de febrer per Thule ediciones, narra la història d’Amaryllis, un planeta a qui li agrada passejar quan s’acaba l’estiu. A través dels seus viatges fa diferents amics pel bosc i troba aventures i perills.

Cal destacar que les il·lustracions del llibre d’Anna Aparicio ja van ser escollides entre les finalistes al Nami Concours de Corea del Sud, il·lustracions finalistes (2017) i al Golden Pinwheel Young Illustrators Competition de la Fira del llibre de Shangai (Xina).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments