Inici Actualitat El Xocolater de Taradell va realitzar un taller a la presó de...

El Xocolater de Taradell va realitzar un taller a la presó de Quatre Camins

0
COMPARTIR
Foto: El Taquigrafo

El Xocolater de Taradell va realitzar dimecres de la setmana passada un taller de xocolata per interns de la presó de Quatre Camins. Raül Cegarra i l’ajudant Judit Plana, juntament amb Míriam Martínez van accedir a la presó a la tarda.

El taller es va impartir a vuit presos del mòdul 1, els que compleixen penes de llarga estància, gràcies a la iniciativa d’una educadora amb l’objectiu de motivar-los. Raül Cegarra va realitzar una figura de xocolata en forma de gall, que els interns van acabar menjant-se.

Properament, la Míriam Martínez ens farà una crònica de com van viure aquella iniciativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments