Inici Actualitat 26 alumnes francesos del municipi de la Réole fan estada a Taradell...

26 alumnes francesos del municipi de la Réole fan estada a Taradell aquests dies

0
COMPARTIR

Un total de 26 alumnes del poble de la Réole, al costat de Bordeaux, són tota aquesta setmana a Taradell. L’estada forma part de l’intercanvi que es fa cada any amb alumnes de 4t d’ESO de francès de l’INS Taradell amb la voluntat de practicar l’idioma.

Aquest diumenge a la tarda van arribar a Taradell i ja es van distruibuir entre diverses famílies. Aquest dilluns ja han pogut visitar la ciutat de Barcelona, acompanyats dels alumnes taradellencs. Concretament, han pogut veure per dins el Parlament de Catalunya i també la Sagrada Família, el Passeig de Gràcia, la Catedral o el barri gòtic.

Està previst que dimarts visitin la ciutat de Vic i dimecres la fàbrica de Guixot de 8 i el poble de Taradell. Dijous visitaran el canal Olímpic de Barcelona i la biblioteca de Taradell on es farà la recepció oficial amb l’alcalde Lluís Verdaguer. Ja per acabar divendres al matí faran un taller de xocolata a càrrec del Xocolater de Taradell abans de marxar de retorn cap a França.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments