Inici Actualitat La UD Taradell veu com el líder, el Torelló, remunta en els...

La UD Taradell veu com el líder, el Torelló, remunta en els últims minuts

0
COMPARTIR

Derrota del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al municipal de la Roureda. Els taradellencs van perdre per 2 a 3 contra el Torelló, líder de la categoria. Malgrat remuntar els visitants, amb inferioritat numèrica, van capgirar el marcador a la part final del partit.

La primera part va ser molt igualada. El Taradell va sortir ben col·locat i portant més perill. No va ser fins a l’equador del primer temps que el Torelló va arribar a la porteria defensada per Nil. Al minut 19 els visitants van tenir la més clara, però Nil va desviar la pilota en un contra u i la jugada va acabar amb un xut de xilena per sobre el travesser. El 0 a 1 va arribar al minut 22 en una jugada molt afortunada. Tusell va rebutjar la pilota de l’àrea amb tanta mala sort que va impactar en un jugador visitant i la pilota va entrar a la porteria taradellenca. L’ocasió més clara per empatar va arribar al minut 27 en una centrada de Marçal per la dreta, que Canó va deixar passar i Oller va rematar arribant al segon pal. Però quan la pilota entrava un defensa va desviar-la a córner. Abans del descans dues arribades amb molt de perill del Torelló.

La segona part va tenir de tot. Al minut 52 va arribar l’empat a 1 en un córner servit per Pau que un defensa va desviar al fons de la xarxa. Dos minuts després es va reclamar un gol fantasma en una dobe ocasió de Canó. I al 56 va arribar un penal pel Taradell per mans d’un jugador visitant en el llançament d’una falta directa. Orriols va posar el 2 a 1. Pocs minuts després en una paret entre Canó i Marçal, aquest va estar a punt de fer el tercer, però el porter va sortir molt ràpid per evitar-ho. Tot seguit, els visitants van reclamar un penal i l’entrenador visitant va ser expulsat. I al 65 un visitant després de rebre falta va llançar una puntada a Font i va ser expulsat amb vermella directa.

La inferioritat numèrica, però, va esperonar els visitants. Al minut 76 el Torelló va empatar en una centrada rasa des de la dreta i rematada des de l’àrea petita. I al minut 82 va arribar el 2 a 3 en una passada llarga que el davanter va aprofitar per superar Nil, malgrat aquest va tocar la pilota. Ja en el temps de descompte, Marçal va tenir l’ocasió d’empatar però no va impactar bé la pilota.

La UD Taradell es manté en cinquena posició amb 50 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments