Inici Actualitat El CP Taradell derrota el Shum i retalla diferències respecte als llocs...

El CP Taradell derrota el Shum i retalla diferències respecte als llocs d’ascens

0
COMPARTIR

Victòria vital del CP Taradell aquest dissabte al municipal del Pujoló. Els taradellencs van derrotar per 5 a 3 al Shum en un triomf que situa el CP Taradell en la lluita per les dues primeres posicions.

Els taradellencs van encarrilar el partit als 8 minuts amb un gol de Jacint Molera. Als 12 minuts Marçal Casadevall marcava de penal i cinc minuts després Xevi Soler posava el 3 a 0 al marcador. Els visitants, però, van reaccionar. Un minut després feien el 3 a 1 i poc després avisaven amb un llançament al pal. A falta de vuit segons pel descans van gaudir d’un penal que va suposar el 3 a 2.

El descans va anar bé al CP Taradell per tornar a trobar el camí. Als 10 minuts va arribar el 4 a 2 amb un gol de Dani Rodríguez. I el mateix jugador va posar el 5 a 2 un minut després. A dos minuts i mig del final va arribar el 5 a 3 definitiu dels visitants.

El CP Taradell es situa quart amb 37 punts després de 21 jornades. Només queden cinc jornades i està a tres punts del nou líder, el Lleida, i a dos del segon, el CP Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments