Inici Actualitat El TT Mont-rodon acaba sisè a la Lliga Intercomarcal 18-19

El TT Mont-rodon acaba sisè a la Lliga Intercomarcal 18-19

0
COMPARTIR

Aquest dissabte passat va finalitzar una nova temporada de la Lliga Intercomarcal de Tennis Taula. La jornada final es va fer al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló en format de Final Four, on el TT Mont-rodon disputava entre la cinquena i la vuitena posició.

En el primer partit de la tarda, l’equip taradellenc es va enfrontar amb el Sant Quirze de Besora TTC on es va aconseguir la victòria per 3 a 1 després d’uns partits molt igualats. Jordi Forcada va aconseguir dos punts, i Jaume Cunill un punt.

En el segon partit de la tarda va tocar enfrontar-se amb el CTT Sant Quirze Safaja on es va perdre per un clar 0 a 3 només tenint opcions en el primer partit.

D’altra banda, el jugador de l’escola del CPE Taradell, Arnau Sánchez, va participar el dissabte passat el matí a la tercera i darrera jornada de la Lliga TTI Escolar per equips que es va fer a Torelló. Degut a les baixes de diversos equips, va participar en un equip format per ell i dos jugadors del TT Torelló en el Nivell A, i van tenir una gran actuació. En el primer partit del matí van guanyar per 3 a 2 al CTT Roda de Ter A amb un punt de l’Arnau en el primer partit individual. En el segon partit van perdre contra el TT Torelló A, on va puntuar guanyant el partit de dobles, i en el tercer partit van perdre contra el Girbau Vic TT A també per 3 a 2, amb un punt en l’individual de l’Arnau. Van quedar en tercera posició del grup amb 3 punts.

La propera prova del Campionat Intercomarcal Escolar, ara altre cop en format individual, serà el dissabte dia 27 d’abril al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments