Inici Actualitat Santi Estragués és ratificat com a candidat de Junts per Taradell per...

Santi Estragués és ratificat com a candidat de Junts per Taradell per l’assemblea local del PDeCAT

3
COMPARTIR

L’Assemblea del PDeCAT Taradell va ratificar per unanimitat aquest dilluns al vespre la candidatura de Santi Estragués, com a cap de llista de Junts per Taradell a les eleccions municipals del 26 de maig. La reunió va tenir lloc a la Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font amb la presència d’una trentena d’associats taradellencs, entre ells l’alcalde sortint, Lluís Verdaguer.

Santi Estragués també va rebre el suport de tots els regidors i regidores a l’Ajuntament de Taradell durant aquest mandat 2015-2019. El candidat oficial de la formació Junts per Taradell va agrair la confiança i el suport de l’assemblea del PDeCAT i en especial de Lluís Verdaguer a qui va qualificar de “bon amic, bona persona i bon alcalde que ens ha brindat la possibilitat de seguir treballant per Taradell”.

Estragués també es va referir a la nova formació de Junts per Taradell destacant que “és una proposta on volem sumar gent amb ganes de seguir amb el treball, la gestió que s’ha fet fins ara… amb vistes a continuar creixent i innovant per fer les coses millor”. El candidat de Junts per Taradell també es va referir al poble de Taradell destacant la seva “vitalitat i l’alta qualitat de serveis” i va exposar que el repte és “mantenir i millorar aquest alt nivell qualitatiu perquè Taradell continuï sent un poble que enamori i que tothom que hi viu se’n continuï sentint orgullós”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Núria
Núria
2 abril 2019 21:02

Ara no és moment de canvis en els pobles,ja tenim prou enrenou amb els caps de la Generalitat.

Jos
Jos
3 abril 2019 17:27
Reply to  Núria

És curiós, fa 30 anys que sento lo de que “ara no és moment de canvis”. Suposo que ser un poble tan conservador té aquestes coses…

avi
avi
4 abril 2019 14:07
Reply to  Núria

Núria, jo seria d’obrir portes i finestres per tal de ventilar, soc un home, sempre hi ha malestar perquè els llocs directius és pels homes, doncs ara seria l’hora de marcar diferències. Jo no tinc cap dubte, les dones dels de sempre, votaran els de sempre.