Inici Actualitat Gran posada en escena de Canya que no és conya amb el...

Gran posada en escena de Canya que no és conya amb el musical ‘Els cavallers de la taula quadrada’

0
COMPARTIR

Dues hores d’humor, situacions delirants, aventures cavalleresques i molt de ritme, és el que proposa el grup Canya que no és conya amb el musical ‘Els cavallers de la taula quadrada’, que ha estrenat aquest cap de setmana. El muntatge destaca per la treballada escenografia i els constants números musicals ballats que es van interpretant amb moltes picades d’ullet fent referència a conegudíssims i famosos musicals.

Més de 200 persones van assistir dissabte a la nit a l’estrena del musical. La història, plena de comentaris humorístics, paròdies i dobles interpretacions, se situa a la Gran Bretanya del rei Artur i la seva búsqueda del San Grial. Més de 25 actors i actrius apareixen sobre l’escenari per fer riure i divertir constantment el públic. No hi falten tampoc algunes referències a l’actualitat política o, fins i tot, alguna sorpresa final.

Es tracta d’una adaptació lliure de la pel·lícula dels Monty Phyton, estrenada l’any 1975. El musical es pot veure encara aquest diumenge a les 6 de la tarda, i el dissabte 6 d’abril (21:30h) i diumenge 7 d’abril (18h). Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden adquirir a Can Vilaró (en horari de botiga) o al 649 143 786 (Joan). El dia de la representació, una hora abans, es podran comprar al vestíbul de can Costa al preu de 14 euros.

Aquest és el tercer musical que Canya que no és conya posa en escena, després del ‘El Foc de la Misèria’ el 2014 i ‘Set de venjança’ el 2012.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments