Inici Actualitat El CP Taradell deixa escapar un 0 a 2 de la pista...

El CP Taradell deixa escapar un 0 a 2 de la pista del Barça

0
COMPARTIR

Punt sumat pel Club Patí Taradell aquest diumenge al migdia a la pista del filial del FC Barcelona. Els taradellencs han acabat empatant a 2 un partit que dominaven per dos gols de diferència a la mitja part.

Abans dels sis minuts de joc Edu Genís avançava els taradellencs. La superioritat taradellenca s’ha plasmat a l’equador del primer temps amb el 0 a 2 de Dani Rodríguez, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Els locals han entrat al partit als vuit minuts de l’inici de la segona meitat quan han transformat un penal a favor. Això ha posat incertesa al marcador. La pena ha estat que el Taradell ha aguantat fins a poc més d’un minut pel final, quan ha arribat l’empat a 2 definitiu.

Un punt que fa baixar el CP Taradell fins a la quarta posició amb 34 punts i veu com el segon classificat s’allunya una mica més a falta de sis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments