Inici Actualitat La UD Taradell empata a casa contra el Santa Eugènia

La UD Taradell empata a casa contra el Santa Eugènia

0
COMPARTIR

Empat a 1 entre el Tercera Catalana de la UD Taradell i el Santa Eugènia de Berga aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Repartiment de punts en un derbi deslluït i on s’hi jugaven més els visitants que lluiten per eludir el descens.

Els únics gols del partit es van viure a la primera meitat i cap al principi. Al quart d’hora el Santa Eugènia s’avançava amb el 0 a 1. Però l’alegria visitant va durar molt poc, ja que tres minuts més tard Martí Pedrón va posar l’empat a 1. La igualtat, però, ja no es va desnivellar en tot el partit, malgrat els intents taradellencs. A la segona part va seguir la mateixa tònica i cap dels dos equips va ser capaç de marcar per endur-se la victòria.

Al final repartiment de punts. El Taradell ja en suma 50 després de 27 jornades i es manté en una còmode cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments