Inici Actualitat Mercè Cabanas, candidata d’ERC Taradell, aposta al programa ‘Arreglant el món’ per...

Mercè Cabanas, candidata d’ERC Taradell, aposta al programa ‘Arreglant el món’ per la cultura que aporti “igualtat d’oportunitats”

0
COMPARTIR

La candidata d’ERC Taradell, Mercè Cabanas, va passar aquest dijous a la nit pel programa de Ràdio Taradell ‘Arreglant el món’. Toni Casassas, Xavier Coromina i Toni Font, van entrevistar la cap de llista republicana que, entre d’altres, va insistir en fomentar la cultura com a punt de partida per oferir igualtat d’oportunitats a tots els taradellencs.

Mercè Cabanas va començar fent un repàs a la seva infantesa, adolescència, trajectòria com a periodista, i els seus 10 anys vivint a l’estranger per motius professionals, emfatitzant que “mai he deixat d’estar implicada amb el poble”. També va explicar que va decidir acceptar ser alcaldable per ERC “perquè en aquest moment tan convuls i d’incerteses qui pot, s’ha d’arremengar. I vaig pensar que hi havia un bon equip i podíem aportar formes de treball diferents”.

Tot i no avançar el programa electoral, que encara estan treballant, sí va insistir en la cultura en un sentit ampli, a preguntes dels entrevistadors. “Creiem en la igualtat d’oportunitats i que tothom pugui desenvoluar el màxim de les seves possibilitats”, va dir per destacar que “si entre tots aprenem a conviure en societat, cosa que vol dir tenir deures envers els altres, podem conviure millor i serem una societat més culte”.

Mercè Cabanas també es va referir a un possible pacte de govern, tal com s’ha produït en aquest últim mig mandat l’Ajuntament de Govern. “Crec que ens podem entendre perfectament perquè no ens presentem dos extrems”, però va insistir que amb el programa per davant i en ser més propers: “Hem de tenir ambició per fer més coses i aconseguir més”.

Entre d’altres temes, també es va referir en la necessitat de fer un poble atractiu perquè la gent hi vulgui viure i bé, i buscar solucions perquè el jovent trobi habitatge “més assequible”. Finalment, es va referir al perquè els taradellencs l’haurien de votar: “Durant 32 anys hi ha hagut el mateix tipus de gent al capdavant. Han tirat endavant un poble que fa goig, però en pot fer més si s’implica tothom. Volem potenciar les coses positives i ser exigents amb aquells que no les fan bé per tenir un índex de benestar més alt”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments