Inici Actualitat Llibertat provisional amb mesures cautelars pel conductor que va atropellar mortalment un...

Llibertat provisional amb mesures cautelars pel conductor que va atropellar mortalment un nen de dos anys a Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Laia Miralpeix

La jutgessa del jutjat d’instrucció número 1de Vic ha acordat aquest dimarts la llibertat provisional per a l’autor de l’atropellament mortal del nen de dos anys de Taradell. La magistrada ha imposat mesures cautelars i ara l’home, veí de Tona, haurà de comparèixer setmanalment al jutjat. A més, se li ha retirat el passaport, se li ha prohibit la sortida del país i també se li ha retirat el permís de conduir. En un principi va donar positiu del test de drogues, tot i que s’ha de verificar amb els resultats del segon test, perquè no es tractés d’un fals positiu.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la causa està oberta i s’atribueix al presumpte autor un delicte d’homicidi imprudent. Els fets van passar aquest dilluns a la tarda a la carretera de Balenyà, on hi ha el semàfor, quan el nen creuava el carrer per un pas de vianants. El menor va morir a l’Hospital de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments