Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell retira les pancartes i l’estelada per ordre judicial

L’Ajuntament de Taradell retira les pancartes i l’estelada per ordre judicial

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimarts la façana de l’Ajuntament de Taradell no té les pancartes solidàries amb els presos polítics. Després de la denúncia de Ciutadans davant la Junta Electoral, el consistori va rebre ahir l’ordre judicial i aquest dimarts s’han retirat les pancartes i l’estelada

A la façana de l’Ajuntament de Taradell hi havia la pancarta ‘Llibertat Presos Polítics’, i una segona amb el text ‘#Fake Justice’. També s’ha retirat el llaç groc i ja no oneja l’estelada. Ara mateix només s’hi poden veure la senyera i la bandera de Taradell, a mitja asta, com a mostra de dol per la mort del nen atropellat aquest dilluns.

La Junta Electoral Central considera que són elements ‘partidistes’ i que es poden vincular a alguna de les candidatures que es presenten a les eleccions espanyoles del proper 28 d’abril. Tal com va fer abans de les eleccions cartalanes del 21 de desembre de 2017, l’Ajuntament de Taradell ha decidit treure-les perquè no s’impugnin els resultats electorals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments