Inici Actualitat Es millora l’accés a la urbanització de La Roca de Taradell

Es millora l’accés a la urbanització de La Roca de Taradell

0
COMPARTIR

En el marc de la reordenació de la circulació i l’accés a la urbanització de La Roca, en les últimes setmanes s’ha estat adequant una rotonda just a l’alçada de les antigues casetes d’informació. Per cert, aquestes construccions s’estan enderrocant, ja que no s’utilitzaven.

La rotonda en forma d’illeta pretén reduir la velocitat dels vehicles que hi accedeixen i millorar la seguretat. Al mateix temps, també s’ha millorat la senyalització viària en les interseccions de les cruïlles i s’ha canviat algun sentit de carrer, com el de Santa Julita, que a l’alçada de la illeta només és de sortida. La illeta que hi havia s’ha ampliat, juntament amb les voreres per donar més seguretat als passos de vianants.

També en els últimes mesos també s’ha renovat l’asfaltat d’alguns carrers, com el de Sant Marçal i el carrer de Vilalleons on estava molt deteriorat. I també s’està renovant l’enllumenat d’aquests carrers i de l’avinguda Santa Eugènia amb sistemes LED molt més sostenibles i eficients energèticament. En aquests carrers també es soterrarà la instal·lació elèctrica i el cablejat.

Les obres van a càrrec d’Urobrex SL, que va guanyar el concurs de licitació, amb un cost de quasi 150.000 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments