Inici Actualitat Mor un nen de 2 anys atropellat en un pas de vianants...

Mor un nen de 2 anys atropellat en un pas de vianants al centre de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Laia Miralpeix

Fatalitat a Taradell aquest dilluns a la tarda. Un nen de dos anys ha mort atropellat al pas de vianants de la carretera de Balenyà, on hi ha el semàfor del poble.

Els fets han succeït poc després de dos quarts de cinc de la tarda, quan, segons el Servei Català de Trànsit, la víctima creuava el carrer per un pas de vianants. Com a conseqüència de l’impacte, el nen ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l’Hospital de Vic. El nen ha mort ja al centre hospitalari al voltant de les 7 de la tarda.

Els Mossos d’Esquadra han detingut per homicidi imprudent el conductor del vehicle, que era de Protecció Civil. Es tracta d’un veí de Tona, de 47 anys. Arran de la incidència, s’han activat set patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments