Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb el triomf al camp del Sant...

La UD Taradell es retroba amb el triomf al camp del Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

Victòria del Tercera Catalana de la UD Taradell, després de tres, empats. Els taradellencs van guanyar aquest diumenge al matí al camp del Sant Feliu de Codines per 2 gols a 4.

El partit va començar amb una greu lesió d’un jugador local, que va obligar a l’arribada de l’ambulància. Després d’aquesta aturada, el Taradell es va avançar al minut 19 amb un gol del golejador de la categoria, Marçal Sala. Els locals, però, van empatar just abans del descans.

L’empat, però, no va trastocar el partit dels taradellencs, que van sentenciar a la segona meitat. Només començar Oriol Povedano va fer l’1 a 2. El mateix jugador va marcar l’1 a 3 al minut 63. Marçal Sala va perdonar i va errar un penal. I ja en els últims minuts van arribar dos gols. Primer el Sant Feliu va fer el segon gol, però sense temps per celebrar-lo, Pau Sanmartin va tancar el partit amb el 2 a 4 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments