Inici Actualitat Jordi Tulleuda s’imposa a la primera prova de la Copa catalana de...

Jordi Tulleuda s’imposa a la primera prova de la Copa catalana de trial 2019

0
COMPARTIR
Foto: Trialsport

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona va obrir aquest dissabte la Copa catalana de trial amb bicicleta. I ho va fer amb un destacat podi taradellenc, en una prova amb molt de nivell i amb pilots de fora de Catalunya.

Jordi Tulleuda va imposar-se en la categoria R2 i comença la competició liderant la classificació. També destcar la participació de Guillem Oliver en una exigent categoria Elit masculí, on va ser 38è.

La Copa catalana de trial compta amb 5 proves. La propera es disputarà el 14 d’abril a Altafulla.

Foto: Jordi Tulleuda
Foto: Trialsport
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments