Inici Actualitat El CP Taradell fa un pas enrere en perdre a casa contra...

El CP Taradell fa un pas enrere en perdre a casa contra el Vilanova

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al Pavelló del Pujoló davant del Vilanova, en un partit amb la lluita per la part alta de la clasificació. Els visitants van remuntar al segon temps per endur-se el matx per 2 a 3.

Conscients del que hi havia en joc, el Taradell va sortir molt intens i concentrat. El primer gol no va arribar fins als 10 minuts en una pilota robada per Marc Soler que sol davant el porter va batre’l per fer l’1 a 0. Abans d’arribar al descans, a falta de 4 minuts els visitants van empatar. Abans havien avisat amb una bola al pal. Però la reacció taradellenca va arribar segons abans del descans quan Jacint Molera va fer el 2 a 1.

La segona part, però, ja va començar malament amb el 2 a 2 als tres minuts. I els visitants van fer el 2 a 3 quan es portaven 10 minuts. El CP Taradell va intentar-ho de totes les maneres, per almenys empatar, però els minuts van anar passant i el Vilanova es va endur el triomf.

S’apreta la lluita a la part alta de la classificació. A falta de 5 jornades el CP Taradell suma 33 punts, en segona posició. Però el Vilanova ja s’acosta amb 32. I el que és pitjor els taradellencs no va aprofitar que el CP Manlleu, també amb 33, també va perdre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments