Inici Actualitat Santi Estragués, candidat de Junts per Taradell, explica al programa ‘Arreglant el...

Santi Estragués, candidat de Junts per Taradell, explica al programa ‘Arreglant el món’ que el repte és continuar apostant per un alt nivell de serveis al poble

0
COMPARTIR

El candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués, va participar dijous a la nit al programa de Ràdio Taradell ‘Arreglant el món’. A preguntes de Toni Casassas, Xavier Coromina, Toni Iruela i Toni Font, Estragués va explicar que cal continuar apostant perquè Taradell disposi d’un alt nivell de serveis en els propers anys.

Santi Estragués ha estat quatre anys regidor de Cultura a l’Ajuntament de Taradell. El candidat de Junts per Taradell va explicar que es presenta com a relleu de Lluís Verdaguer perquè “quan et proposen liderar el projecte, sospeses les parts més personals o de vida tranquil·la, i si realment el que et proposen t’agrada i t’il·lusiona, que compensi i motivi”. També va destacar que després de quatre anys com a regidor “pots saber si el projecte t’emociona” i que vol ser un bon candidat “amb capacitat per aportar alguna cosa que pugui sumar”. Al mateix temps, va manifestar que ha estat important per decidir-se el suport dels regidors, a banda dels militans.

També va avançar que la llista electoral encara no està tancada, així com el programa electoral que s’està treballant. En tot cas va apuntar que per la llista és tan important la paritat de gènere com que “hi hagi paritat d’edats per tenir opinions diverses” i va insistir que la candidatura vol “aglutinar diferents maneres de fer i això t’obre a nova gent i noves mentalitats”.

Preguntat sobre el poble, va argumentar que Taradell “encara manté el tarannà de poble i que té un alt nivell de serveis i és un poble molt viu a nivell associatiu”. I va explicar que com a repte cal afrontar el creixement futur del poble, apostant pel comerç local i la promoció del poble: “La clau de l’èxit és que aquest creixement vagi acompanyat del creixement suficient de tot el que porta a tenir una bona qualitat dels serveis que tenim”.

Finalment, preguntat sobre perquè l’haurien de votar els taradellencs, Santi Estragués, va dir que “m’agrada la gent i el poble, i crec que amb l’estat del poble l’Ajuntament hi ha tingut incidència. Aquest tarannà i les ganes que Taradell creixi en tots els sentits d’una manera controlada i amb gran qualitat de serveis… Aquest és l’Ajuntament que jo vull perseguir i vull prometre per als propers quatre anys”.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments