Inici Actualitat Dilluns amb el pas de la Volta Ciclista a Catalunya hi haurà...

Dilluns amb el pas de la Volta Ciclista a Catalunya hi haurà restriccions de trànsit a Taradell

1
COMPARTIR
Foto: Namuss Films

El proper dilluns 25 de març es disputa la 1a etapa de la 99a Volta Ciclista a Catalunya. Aquesta etapa passarà per Taradell al migdia i això obligarà a fer talls puntuals de trànsit, segons ha informat l’Ajuntament de Taradell.

En concret, de les 14h fins a les 15:20h hi haurà restriccions de la mobilitat dels vehicles al centre de Taradell, ja que és l’interval de temps de passada entre el primer motorista i el final de la cursa. Els carrers afectats seran la Ctra. de Viladrau, el carrer de la Font, el carrer Joc de la Pilota, el Passeig Domènec Sert, la Ctra. Mont-rodon, l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer i la Ctra. Balenyà.

Això implicarà que molts accessos i sortides del poble quedin afectats. Els talls de circulació estaran senyalitzats amb tanques i cinta i amb la presència de Mossos d’Esquadra i membres de l’organització de la Volta i de Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Quico
Quico
20 març 2019 19:40

TOTS els accessos al poble queden tallats a l’hora de dinar. Com s’ho farà la gent per arribar a casa? I per tornar a la feina? Només desavantatges, perquè suposo que ni tan sols hi haurà un mínim benefici econòmic.. S’hauria d’haver deixat algun accés obert, és dia laborable