Inici Actualitat El candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués, serà entrevistat dijous al...

El candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués, serà entrevistat dijous al programa de Ràdio Taradell ‘Arreglant el món’

0
COMPARTIR

El programa de Ràdio Taradell ‘Arreglant el món‘, que s’emet cada dijous a les 9 del vespre, tindrà com a convidats especials els i les caps de llista de les formacions que es presentaran a les eleccions municipals de Taradell. Aquest dijous 21 de març serà el torn de Santi Estragués, candidat de Junts per Taradell, mentre que Mercè cabanas serà al programa el dijous dia 28 de març.

Arreglant el món‘ és una tertúlia on hi participen regularment Toni Font, Xavier Coromina, Toni Iruela i Toni Casassas, i que versa sobre temes d’actualitat, amb especial incís sobre la política nacional. El programa s’emet cada dijous a les 9 del vespre, amb l’excepció dels dies que hi ha ple municipal, que coincideix amb aquest dia i horari i que és emès en directe per Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments