Inici Actualitat ERC Taradell presenta aquest dijous la candidata a les municipals 2019, Mercè...

ERC Taradell presenta aquest dijous la candidata a les municipals 2019, Mercè Cabanas

0
COMPARTIR

La candidata i cap de llista d’ERC a l’alcaldia de Taradell, Mercè Cabanas, serà presentada oficialment i en un acte públic i obert aquest dijous al vespre. La presentació començarà a 2/4 de 9 del vespre a la sala del Centre cultural Costa i Font.

L’acte comptarà amb el periodista i presentador del programa ‘Al Cotxe’ de TV3, Eloi Vila, que farà la presentació de la candidata a l’alcaldia en les eleccions municipals del proper 26 de maig. També intervindrà l’anterior alcaldable d’ERC i regidor, Salvador Clot. Al final de l’acte s’oferirà coca, llonganissa, aigua i cava als assistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments