Inici Actualitat El CP Taradell treu empat de Tordera en una jornada on tot...

El CP Taradell treu empat de Tordera en una jornada on tot es manté igual a la part alta de l’OK Lliga Plata

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Club Patí Taradell a la pista del Tordera aquest dissabte. El punt és bo si es té en compte que permet mantenir la lluita per la segona posició i els tres de dalt van empatar.

A falta de vuit jornades hi ha moltíssima igualtat i això es va notar en el partit contra el Tordera. En tota la primera meitat no hi va haver cap gol. El primer gol va haver d’esperar fins a falta de 7 minuts i mig per a la conclusió, quan Dani Rodríguez va avançar els taradellencs transformant una falta directa. Però el CP Taradell no va sentenciar el matx i els locals quan restaven dos minuts van fer el gol de l’empat a través d’una pena màxima.

L’empat a 1 ja no es va moure de l’electrònic. I el CP Taradell suma 33 punts després de 18 jornades, amb els mateixos que el CP Manlleu però el goal average particular en contra, i a tres del líder, el Mataró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments