Inici Actualitat La UD Taradell empata a 2 a casa contra el Manlleu B

La UD Taradell empata a 2 a casa contra el Manlleu B

0
COMPARTIR

Tercer empat consecutiu del Tercera Catalana de la UD Taradell davant el Manlleu aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs no van poder davant un Manlleu que va jugar amb inferioritat numèrica durant tota una part. Tot i remuntar el partit van veure com el Manlleu empatava als últims minuts.

Durant tot el partit no hi va haver un dominador clar i les imprecisions dels dos equips va fer que es veiés un joc molt directe. El Taradell va ensenyar les seves credencials al primer minut. Després d’una jugada del conjunt blanc-i-blau, el xut d’Ignasi sortia massa creuat al costat del pal esquerre del porter visitant. El Manlleu, a la següent jugada, avisava la porteria de Campayo també amb un xut creuat.

A partir d’aquí poques oportunitats i arribades dels dos conjunts. Al minut 13, el Manlleu va tenir una ocasió claríssima, però Trabal va treure la pilota de sobre la línia de gol després que el davanter del Manlleu no definís bé en dues ocasions. Al minut 28, Marçal Sala, tornava a xutar desviat davant la porteria manlleuenca. Al minut 39 va arribar el primer gol del partit. Els visitants aprofitaven una errada defensiva de Trabal per encarar a Campayo que va aturar el primer xut, però el rebot no va desaprofitar-lo el davanter del Manlleu.

El Taradell no es va rendir i, dos minuts més tard, aconseguia empatar el partit. A la sortida d’un corner, Martí Pedron recollia un rebot al punt de penal per marcar. Els taradellencs podrien haver marxat al descans amb avantatge, però el xut de Pau després de recollir un refús d’un fora de banda, el va treure el porter visitant amb una gran aturada.

La segona part semblava que començava bé pel Taradell. Al primer minut, el Manlleu quedava amb deu homes per l’expulsió d’un jugador amb doble groga. Arnau va estar a punt de marcar i al minut 51 Marçal Sala feia el 2 a 1, després d’una bona jugada del Taradell amb un xut des de l’àrea gran. El Taradell va buscar amb insistència el tercer gol. Al minut 56, oportunitat del Taradell mitjançant Canó i al minut 57 de Marçal. El partit va girar-se quan al minut 65 l’àrbitre, s’inventava un penal dins l’àrea d’Orriols. El Manlleu no va fallar i va posar l’empat eal marcador.

Tot i així, el Taradell no va abaixar el cap. Al minut 70, oportunitat de Joan Sala i Ignasi i, al minut 76, Ignasi tornava a tenir el gol pel conjunt blanc-i-blau. Al minut 78, l’àrbitre no senyalava un penal clar a Joan Canó. La polèmica de les decisions era constant pels dos equips i, al minut 83, l’àrbitre senyalava una falta al mig del camp i treia targeta vermella a un jugador visitant, que quedava amb nou jugadors.

D’aquí al final del partit, poques ocasions. La més clara, ja al temps afegit. Marçal Sala va xutar per sobre travesser després de quedar sol davant el porter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments