Inici Actualitat Triomf del TT Mont-rodon davant del Moianès

Triomf del TT Mont-rodon davant del Moianès

0
COMPARTIR

Segona victòria seguida del TT Mont-rodon en aquesta segona fase de la Lliga Intercomarcal, aquest cop contra el CTT Moianès per un resultat de 5 a 2. El partit va ser treballat i amb algun enfrontament molt ajustat i emocionant. Els jugadors locals van anar sempre davant al marcador, i van acabar de rematar el partit guanyant els dobles amb un molt bon partit protagonitzar per en Werner i l’Oriol. Van jugar: Oriol Anfruns (2,5), Jordi Forcada (2) i Werner Howad (0,5).

Amb aquesta victòria, el TT Mont-rodon assegura la vuitena posició a la taula amb 24 punts, a l’espera de la darrera jornada de lliga aquest divendres el vespre a la pista del CTT Sant Quirze Safaja, el setè classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments