Inici Actualitat S’inicien les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

S’inicien les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

0
COMPARTIR

Com cada any per aquestes dates els centres escolars de Taradell fan jornades de portes obertes per ensenyar els espais i aules a les famílies que han d’inscriure els seus fills com a alumnes en el proper curs escolar.

Els primers centres en obrir les portes serà l’Escola El Gurri el 15 de març de les 4 a les 6 de la tarda. El 17 de març serà el torn pel Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, amb una sessió informativa i portes obertes a partir de 2/4 d’11 del matí. Les Pinediques, el Puntal i l’INS Taradell ho faran el 23 de març. A les Pinediques a partir de les 10 del matí hi haruà sessions informatives a l’edifici de Primària i fins al migdia portes obertes, mentre que a partir de 2/4 de 12 del matí serà el torn per l’edifici d’educació infantil. A l’INS Taradell la xerrada i portes obertes serà a partir de les 4 de la tarda i fins a 1/4 de 6 de la tarda.

La resta d’equipaments docents obriran el 26 d’abril l’Escola bressol La Xarranca (de 6 a 8) i la Fundació Escola L’Arpa el 27 d’abril (d’11 a 1).

La presentació de sol·licituds de preinscripció es pot fer del 29 d’abril al 9 demaig a les llars d’infants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments