Inici Actualitat Ferran Serra, únic taradellenc, que puja al podi a Calldetenes en la...

Ferran Serra, únic taradellenc, que puja al podi a Calldetenes en la segona prova de la Copa Osona de trial

0
COMPARTIR

La segona prova de la Copa Osona de trial en biciclieta, que es va disputar diumenge a Calldetenes, va tornar a comptar amb destacada participació taradellenca. Ferran Serra va ser l’únic que va pujar al podi. Ho va fer en segona posició a la categoria aleví. En aquesta mateixa categoria, Guillem Tulleuda va ser vuitè i Isaac Pujol tretzè.

En la categoria elit masculí, cal destacar la quarta posició de Jordi Araque, i també la 15a posició de Guillem Oliver. En categoria R2, setena posició per Jordi Tulleuda i 18a posició per Jordi Povedano. Mentre que en Benjamí Àngel Homs va acabar dissetè i Marçal Font quinzè en categoria Open Blau.

Després de dues proves, a la general estan en zona de podi Jordi Araque (3r) en elit masculí amb la mateixa puntuació que el líder, Jordi Tulleuda (3r) en categoria R2 i Ferran Serra (1r) en categoria aleví.

La propera prova tindrà lloc a Folgueroles el diumenge dia 7 d’abril.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments