Inici Actualitat ERC Taradell avança tres noms més de la llista de Mercè Cabanas...

ERC Taradell avança tres noms més de la llista de Mercè Cabanas per les eleccions municipals 2019

0
COMPARTIR
Mercè Cabanas, a la dreta de Salvador Clot.

La candidatura d’ERC Taradell ha anunciat els primers noms que acompanyaran Mercè Cabanas a la llista electoral de cara a les municipals del proper 26 de maig. Dels tres primers noms, dos són cares noves i joves.

Al número 2 hi anirà Joan Canó, mediambientalista i capità del primer equip de la UD Taradell. Al número 3 la jove taradellenca graduada en Ciències Polítiques per la UPF, Núria Arau. Mentre que al número 4, un actual regidor, Lluís Rodríguez (anava de 2 el 2015), i que és responsable de l’Àrea de Governació i Civisme a l’Ajuntament de Taradell.

Segons ERC Taradell es tracta d’una llista que “combina joventut i experiència” i properament s’anunciaran altres persones que integraran la llista electoral i que hauran de ser ratificats per l’assemblea local del partit.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica