Inici Actualitat La UD Taradell treu un empat del camp del Gurb

La UD Taradell treu un empat del camp del Gurb

0
COMPARTIR

Empat del Tercera Catalana de la UD Taradell al camp del Gurb aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs van empatar a 1.

Igualtat en els primers minuts de joc, on la UD Taradell va tenir un parell d’ocasions per avançar-se al marcador. Però va ser el Gurb qui va fer l’1 a 0 passats els 20 minuts de joc. De fet, aquest va ser l’únic gol que es va veure al primer temps.

La segona part va començar amb bones vibracions per als taradellencs, ja que cap al quart d’hora Marc Font va posar l’empat a 1. La igualtat es va mantenir, malgrat que els locals van apretar de valent cap a la part final. El Taradell, però, va tenir una ocasió claríssima per endur-se el triomf en l’última jugada del partit.

Amb l’empat els taradellencs segueixen cinquens amb 45 punts després de 24 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments