Inici Actualitat Els Troneres s’emporten per cinquè any el premi a la millor carrossa...

Els Troneres s’emporten per cinquè any el premi a la millor carrossa del Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de deu carrosses i tres comparses van participar aquest dissabte al Carnaval de Taradell 2019, organitzat per Ràdio Taradell conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell. El primer premi a la millor carrossa va ser pel grup Els Troneres, tot i que amb només dos punts d’avantatge respecte als segons classificats, CarnaSEB.

Els Troneres van triomfar per cinquè any consecutiu amb una carrossa que portava per títol ‘Segle XXII: El planeta Ofegat De generació en generació el planeta terra hem contaminat. Tranquils, Els Troneres el purificador d’aire han creat‘. El premi van ser 400 euros.

La segona posició va ser per CarnaSEB, que va presentar una carrossa de molt nivell sota el títol ‘SEBdistricte9 Retornem del passat per recollir el que era nostre!’. Com a premi, 300 euros.

La tercera posició va ser pel grup Anats de l’oll i les seves disfresses espacials sota el títol ‘3, 2 1…. volem (ser) lliures!‘. De premi es van endur 100 euros en compres als comerços de l’ABT. També es va donar un accéssit de 50 euros en vals de compra a Bon Preu Esclat per a les girafes de Canya que no és conya.

Pel que fa a les comparses, el primer premi va ser pels ocells de RioKids amb 100 euros. També es va donar un accèssit a les girafes dels Birratins.

La rua de Carnaval va recórrer els carrers més cèntrics de Taradell i va finalitzar amb una festa a càrrec de Fricandó Matiner de RAC105 al Centre cultural Costa i Font, on es van lliurar els premis. Abans es va fer el pregó, a càrrec dels locutors del Fricandó matiner Ernest Codina, Aniol Florensa i Guillem Estadella a la plaça de l’Atlàntida.

El jurat estava format pels tres pregoners, Dolors Mallarach, estilista i assessora d’imatge; Rubén Vázquez, director de Canal Taronja Osona i excol·laborador de Ràdio Taradell, i Christian López, expresident de l’entitat organitzadora del Carnaval de Terra Endins de Torelló.

Podeu veure una àmplia galeria de fotos clicant a la imatge inferior:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments