Inici Actualitat El CP Taradell remunta per guanyar al Palafrugell i se situa a...

El CP Taradell remunta per guanyar al Palafrugell i se situa a dos punts del liderat

0
COMPARTIR

Triomf doble del Club Patí Taradell aquest dissabte davant del Palafrugell. D’una banda, perquè va haver de remuntar davant d’un rival directe a la part alta de la classificació. I de l’altra, perquè el líder, el Mataró va perdre.

No va ser un partit fàcil i va quedar demostrat al minut i mig de joc, quan el Palafrugell va aconseguir el 0 a 1. Els taradellencs no van trobar el camí del gol en quasi tota la primera meitat i quan s’acostava el descans els visitants van marcar el 0 a 2. Però un gol de Marc Soler a pocs segons per la mitja part va fer reaccionar el CP Taradell.

La segona part va començar molt moguda. Al primer minut després d’una blava per un jugadar visitant, Marçal Casadevall no va aprofitar una falta directa. En canvi, pocs segons després, blava per Edu Genís i gol dels visitants de falta directa. L’1 a 3 posava les coses molt difícils. I més quan Jacint Molera va veure una blava i els visitants van tenir una altra falta directa. Aquest cop, però, no van aconseguir el gol.

La remuntada va arribar en els últims sis minuts. Marçal Casadevall va posar el 2 a 3 al marcador. I dos minuts després Albert Benito va fer l’empat a 3. La bogeria va arribar pocs segons després, quan, de nou, Benito va fer el 4 a 3 definitiu. Un triomf que manté el CP Taradell en el segon lloc amb 32 punts i a dos del liderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments