Inici Actualitat Taradell ha preparat molts actes per celebrar el Dia internacional de les...

Taradell ha preparat molts actes per celebrar el Dia internacional de les dones

0
COMPARTIR

Com és habitual Taradell organitzarà moltes activitats relacionades amb el Dia internacional de les dones, que es comemora aquest divendres 8 de març.

Som Dones ha preparat diversos actes. El divendres a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça de les Eres es farà una concentració per llegir el manifest i, tot seguit, iniciar una caminada lila fins a Vic, on es participarà a la manifestació. Aquest dijous, també integrat en els actes, hi haurà la xerrada i inauguració de l’exposició de fotos ‘Dona i guia a l’Himalàia’ a càrrec d’Eva Freixa i Meritxell Verdaguer. Serà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a 2/4 de 8 del vespre. A la tarda, a partir de les 4, hi ha previst un taller de pancartes al Centre cultural Costa i Font.

Les activitats continuaran al llarg del març amb l’exposició ‘Dones del món’, un taller de biodansa, promogut per l’Ajutament de Taradell, els dimecres 13, 20 i 27 de març, i la tradicional Mostra Cuines del Món el dissabte 16 de març. El diumenge 24 de març es farà el cinefòrum ‘Figuras ocultas’ de Theodoro Melfi.

Cal destacar que fa uns dies ja es va fer un triangular de futbol femení organitzat per la UD Taradell, i un taller de defensa feminista organitzat pel Puntal, que eren actes emmarcats en el Dia Internacional de les dones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments