Inici Actualitat Unes 200 persones participen al vermut solidari de Taradell pels presos i...

Unes 200 persones participen al vermut solidari de Taradell pels presos i exiliats polítics

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres de Taradell va acollir aquest passat diumenge al migida una acció del CDR Taradell per recollir diners en pro dels presos i preses i exiliats polítics catalans. Unes 200 persones van participar en la iniciativa.

El vermut va comptar amb l’actuació de La Principal de Lledoners que va proposar cançons com el ‘Pa amb oli’. També hi va haver la presència i intervenció del regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, que va ser processat per desobediència per portar un nas vermell en una foto iconica al costat d’un Guardia Civil.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments