Inici Actualitat Santi Estragués serà el candidat de Junts per Taradell (PDeCAT) que substituirà...

Santi Estragués serà el candidat de Junts per Taradell (PDeCAT) que substituirà Lluís Verdaguer a les municipals 2019

7
COMPARTIR

L’actual regidor de Cultura de Taradell, Santi Estragués, serà el candidat del PDeCAT a l’alcaldia de Taradell a les properes eleccions municipals, com a relleu de Lluís Verdaguer. La formació, que es presentarà amb el nom de Junts per Taradell, comptarà amb un tàndem on hi haurà el taradellenc Eduard Morató en les primeres posicions i sembla que la majoria dels actuals regidors del PDeCAT podrien repetir.

Santi Estragués va accedir per primer cop a l’Ajuntament en les eleccions municipals de 2015 en la posició número 5, essent una de les cares noves de la candidatura de Lluís Verdaguer. Durant aquesta legislatura s’ha encarregat de la regidoria de Cultura i també ha estat adjunt a la regidoria d’Urbanisme, i des de fa anys ha estat vinculat a diferents entitats com la Festa d’en Toca-Sons o el grup Canya que no és conya. També podem confirmar que a la llista electoral hi haurà Eduard Morató, tot i que encara no està confirmat quin lloc ocuparà.

La candidatura serà ratificada d’aquí a quinze dies per l’assemblea del PDeCAT Taradell. Aquest dilluns també es va fer assemblea per explicar el comiat de Lluís Verdaguer i es va apuntar que Estragués serà el cap de llista. Tot sembla indicar que a Taradell optaran a l’alcaldia només dues formacions polítiques. El PDeCAT amb Santi Estragués i ERC amb Mercè Cabanas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
19 març 2019 14:27

Si ens hem de fiar d’ell perquè és banquer ja podem anar plegant. Si surt ell segur que toca sons d’aquest any semblarà la cerimònia d’obertura dels jocs olímpics.

(….) Els gestors de la web han censurat una part del comentari. La web es reserva el dret a no publicar o eliminar part dels comentaris que puguin ser clarament ofensius).

alba
alba
15 març 2019 16:07

bueno bueno si toquem el tema dels municipals hi ha molt a dir… Una vergonya tot plegat, els de dia no serveixen per res sÓn mal educats i no fan massa bé la seva feina, si parlem dels de la nit VERGONYA queda curt… una que tot el dia esta dorminT a casa seva i parlaNt a la radio de forma anònima criticant a qui li dona de menjar, i l’altre nano que es pensa que es el caporal de Taradell i no sap ni fer la seva feina correctament, si anessin acompanyats una no podria dormir i l’altre no… Llegeix més »

Marc
Marc
5 març 2019 10:53

Un tàndem que porta dos bons noms i Taradell hi guanyarà! En Santi, coneixent-lo, serà un bon candidat. Banquer, ficat amb l’associacionisme taradellenc col·laborant on li demanen, home fort, segur i convincent. L’Eduard, quin gran número 2! També home de números, molt semblant amb en Santi! PDeCat ha fet el que hauria d’haver fet ERC, comptar amb les noves generacions. El més important és que són gent jove i amb un futur per treballar molts anys per Taradell i, que porten tota una vida treballant pel poble. Sigueu vosaltres mateixos. Presenteu-nos un bon programa amb noves idees i una bona… Llegeix més »

Indignat
Indignat
8 març 2019 7:31
Reply to  Marc

Ayyyy Marc si ells poden ser molt bons en números molt, i molt bones persones no tinc cap dubte, però la feina d’alcalde no només son números, és el tracte amb la gent del poble el fer vida de poble. I diràs perquè t’ho dic perquè el senyor lluis verdaguer de números tambe és un crac, que només feia números ni vida de poble ni tracte amb la gent. I molt menys tracte amb la gran majoria del seus treballadors que són un número. I amb 12 anys, a part dels de confiança amb sous d’executius, els altres a pa… Llegeix més »

anonim
anonim
13 març 2019 17:20
Reply to  Indignat

Després de llegir el butlletí d’informació municipal, criden l’atenció dues coses; la primera l’èmfasis que posen els tres grups que formen el nostre consistori amb justificar el pacte a mitja legislatura. Començant pel grup de CiU, la pregunta és: Per què després sí i abans no? Si l’objectiu és reduir el debat malament rai, si no hi ha debat la democràcia es converteix en dictadura. Seguim pel grup d’ERC diuen que estaven cansats d’estar a l’oposició, senyor si esteu cansats marxeu cap a casa, estar a l’oposició vol dir compromís amb el poble igual que estar al govern és una… Llegeix més »

Jordi
Jordi
14 març 2019 12:17
Reply to  anonim

Perdona, Anònim i segur que també et feies dir Indignat… No deus ser pas Guàrdia Municipal tu, oi? Perquè en els teus comentaris només parles de la Guàrdia municipal, del què fan i del què deixen de fer, de quan cobren i deixen de cobrar, de si estan mal tractats econòmicament i de material… Ja està bé d’aquesta cançoneta i fer comentaris anònims, almenys podries donar la cara… Ah, i també saps molts rotllos com aventures fracassades de l’Ajuntament. Hi deus estar molt implicat! Em fa gràcia quan dius que no se’ls hi dóna prou protagonisme als Municipals en el… Llegeix més »

avi
avi
14 març 2019 13:03
Reply to  anonim

Que una empresa privada escatimi despeses per millorar beneficis ho entenc,pero que ho faci una administració no. Si no recordo malament el Sr Munmany ja va provar de millorar el sevei dels vigilants, volia crear un cos de policia fa 35 anys, no va aconseguir-ho, si fa 35 anys un servei era pobre, que és ara? El Sr Verdaguer amb 12 anys tampoc ha estat capaç de fer un servei com es mereix el poble. Si és que l’altre dia em van dir que el cap dels municipals és un interi ficat a dit i que fa anys que no… Llegeix més »