Inici Actualitat Bons resultats del TT Mont-rodon a l’Individual TTI

Bons resultats del TT Mont-rodon a l’Individual TTI

0
COMPARTIR

Tres jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat el matí a la 2a fase del Circuit d’Individuals TTI, que es va disputar a les intal·lacions del Sant Quirze de Besora TTC i el TT Torelló.

Oriol Anfruns i Jordi Forcada van participar en el Nivell A a Sant Quirze de Besora amb la participació de 14 jugadors. Oriol Anfruns va ser segon de grup i va acabar en una molt bona vuitena posició, mentre que Jordi Forcada va ser tercer de grup i va finalitzar en la novena posició, després de guanyar tots els partits de consolació.

Werner Howad va disputar el Nivell B jugat a Torelló on hi havien 7 jugadors participants. Després de fer un tots contra tots, va finalitzar en sisena posició final amb una victòria i cinc derrotes, tot i tenir molts partit igualats, però sense sort en els moments decisius. A part, cal dir que va ser el guanyador del sorteig que es fa entre els participants.

La Lliga Intercomarcal continuarà el proper divendres dia 8 de març al vespre, on el TT Mont-rodon rebrà la visita del CTT Moianès en la penúltima jornada de la 2a fase de la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments