Inici Actualitat Taradell acull dissabte un triangular de futbol femení amb exjugadores del FC...

Taradell acull dissabte un triangular de futbol femení amb exjugadores del FC Barcelona

0
COMPARTIR

Coincidint amb la setmana prèvia del Dia Internacional de la Dona, aquest dissabte al matí el Femení de la Unió Deportiva Taradell organitza una matinal de futbol femení al Camp Municipal de La Roureda per donar la visibilitat i la igualtat de la dona en el món del futbol.

Així, es disputarà un triangular on hi participaran les jugadores del primer equip de la UD Taradell, una selecció d’exjugadores de la comarca d’Osona i exjugadores dels equips femenins del FC Barcelona. Els horaris previstos són:

-10:30 h. UD Taradell – Selecció d’exjugadores d’Osona.

-11:20 h. FC Barcelona – Perdedor del primer partit.

-12:10 h. FC Barcelona – Guanyador del primer partit.

Es pretén que sigui una jornada festiva, per això també s’han programat diferents activitats paral·leles. En primer lloc, hi haurà el sorteig d’una panera amb la venda de tires de rifa que podran comprar tots els assistents. A la panera, valorada en 250 euros hi haurà una samarreta firmada per les jugadores del primer equip, una samarreta de la selecció catalana, vi, embotits, xocolata i algun dinar.

Per altra banda, les jugadores i equips tècnics, celebraran un dinar de germanor al Centre Cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments