Inici Actualitat Un triomf i tres podis taradellencs en el tret de sortida de...

Un triomf i tres podis taradellencs en el tret de sortida de la Copa Osona 2019 de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

Els joves taradellencs de trial han començat la Copa Osona de trial amb força. A la primera prova, celebrada aquest diumenge precisament a la zona de Goitallops de Taradell, hi va haver un triomf i tres podis de participants taradellencs.

El triomf va ser per Ferran Serra en la categoria aleví, on va fer una competició perfecte sense cap penalització. Un altre taradellenc, Guillem Tulleuda, va ser segon en aquesta mateixa categoria, on també va debutar el taradellenc Isaac Pujol (15è).

També cal destacar el segon lloc de Jordi Tulleuda en la categoria R2, i el tercer lloc de Jordi Araque en la categoria elit masculí. En aquesta categoria elit també va debutar Guillem Oliver (13è). La Copa Osona de trial compleix la 20a edició i comptarà amb un total de quatre proves.

Aquest diumenge comença la temporada de trial en bicicleta i ho farà a Taradell amb l’inici de la 20a edició de la Copa Osona de trial, que s’allargarà fins al mes de juny amb un total de quatre proves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments