Inici Actualitat La UD Taradell es deixa dos punts amb el Castellterçol

La UD Taradell es deixa dos punts amb el Castellterçol

0
COMPARTIR

Partit molt discret del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda. Els taradellencs han empatat a 1 contra el Castellterçol en una actuació molt fluixa.

I això que el partit havia començat molt bé per als taradellencs, que al minut 14 han gaudit d’un penal a favor. Marçal Sala ha transformat la pena màxima. Però els taradellencs, amb poca intensitat i sense les idees gens clares, han vist com a la mitja hora de joc el Castellterçol empatava en un córner, que no era, molt tancat. L’empat no ha fet reaccionar als taradellencs en tot el partit, que no han apretat massa.

Al segon temps, s’ha mantingut la mateixa tònica amb alguna arribada escassa del Castellterçol. L’ocasió més clara del Taradell ha estat al minut 75 quan Canó ha sorprès el porter però el seu xut s’ha estavellat al pal lateral. Al final repartiment de punts i el Taradell que suma 44 punts a la cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments