Inici Actualitat Massiu seguiment de la vaga general 21F a Taradell

Massiu seguiment de la vaga general 21F a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell està en silenci aquest dijous 21 de febrer. Pràcticament el 100% dels comerços del poble no han obert les portes aquest dijous per sumar-se a l’aturada general de país en defensa dels drets i llibertats fonamentals, que havia convocat el sindicat Intersindical CSC amb el suport de més de 50 organitzacions socials i polítiques i del Govern català.

A Taradell tots els comerços es poden veure amb les persianes abaixades i amb un cartell on anuncien que se sumen a la vaga general. En el cas dels associats a l’Associació de Botiguers amb aquest text: ‘En motiu de la greu situació que està vivint aquest país i en suport als presos polítics i als exiliats aquest comerç s’uneix a l’aturada general”. Tampoc ha obert avui la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, mentre que l’EAS Taradell ha obert les portes, però no es fan sessions dirigides i la resta d’activitats estaven condicionades a la presència de tècnics i socorristes suficients. L’Ajuntament de Taradell també s’ha sumat a la vaga, oferint però serveis mínims per a alguns tràmits que requereixi la ciutadania.

A primera hora del matí també hi havia membres del CDR Taradell, fent de piquets informatius, als vehicles que circulaven per la rotonda del Vivet d’entrada i sortida de Taradell venint de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments