Inici Actualitat Taradell acull diumenge l’inici de la XX Copa Osona de trial

Taradell acull diumenge l’inici de la XX Copa Osona de trial

0
COMPARTIR

Aquest diumenge comença la temporada de trial en bicicleta i ho farà a Taradell amb l’inici de la 2a edició de la Copa Osona de trial, que s’allargarà fins al mes de juny amb un total de quatre proves.

Hi prendran part quasi 200 participants, molts d’ells taradellencs. A Taradell la prova tindrà lloc a Goitallops, al voltant del restaurant, en unes zones amb predomini dels blocs de roca. Els participants hauran de superar cinc zones en dues passades. En total hi prendran part 13 categories: prebenjamins, benjamins, principiants, alevins, open, open blanc i open blau, i les categories R1, R2, R3, elit i màster 30.

Les properes proves seran Calldetenes (10 de març), Folgueroles (7 d’abril) i Vic (29 de juny). La Copa Osona de trial està organitzada per Trialsport.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments