Inici Actualitat Ensurt per un incendi de matinada al centre de Taradell

Ensurt per un incendi de matinada al centre de Taradell

0
COMPARTIR

Un incendi en una casa al centre de Taradell ha causat un bon ensurt aquest diumenge a la matinada. Segons els Bombers de la Generalitat, l’alerta s’ha rebut a 3/4 de 5 de la matinada en veure que sortia molt de fum de la planta baixa d’una casa del número 70 del carrer de la Vila, just al costat de l’Ajuntament.

Concretament, l’incendi s’ha produït a la planta baixa, a la zona del garatge. Segons els Bombers s’han cremat eines i trastos, sense afectar al vehicle que hi havia aparcat. A les tasques d’extinció del foc hi han participat tres dotacions dels Bombers, que van ser alertades pels agents de la Policia local. La causa del foc podria haver estat una guspira sorgida de les cendres de la caldera de llenya. Els veïns de la casa estaven dormint en el moment de l’incendi, però afortunadament s’han despertat i només han hagut de ser atesos per inhalació de fum.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments