Inici Actualitat La UD Taradell goleja al camp del cuer la Penya Blaugrana Sant...

La UD Taradell goleja al camp del cuer la Penya Blaugrana Sant Cugat

0
COMPARTIR

Marcador de molts gols en el partit entre la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Taradell aquest dissabte a la tarda. Tot i això, els taradellencs han hagut de sentenciar al segon temps, ja que la primera part s’havia tancat amb un empat a 3 gols.

El Taradell, segurament relaxat i confiat, ha vist com al minut 9 els locals s’avançaven. Però, dos minuts més tard Joan Canó, que ha marcat tres gols, ha posat l’empat a 1. Als 20 minuts, de nou, els locals han fet el 2 a 1, però cinc minuts més tard i de penal Canó ha posat l’empat. El 2 a 3 ha arribat al minut 35 gràcies a un gol de Darwin. Però l’avantatge taradellenc només ha durat quatre minuts fins que ha arribat l’empat a 3.

A la segona part el Taradell ha imposat la seva superioritat i ha sentenciat. Als 20 minuts Martí Pedrón ha posat el 3 a 4, i quasi consecutivament Marçal Sala ha fet dos gols més per sentenciar amb el 3 a 6. Al minut 73 Ignasi Casacuberta ha fet el setè. Ja en els últims minuts els locals han fet el seu quart gol, i a la part final Joan Canó ha tancat amb el 4 a 8 definitiu.

El Taradell continua cinquè a la classificació amb 43 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments