Inici Actualitat El CP Taradell cau a les semifinals de la Copa Princesa d’hoquei...

El CP Taradell cau a les semifinals de la Copa Princesa d’hoquei patins

0
COMPARTIR
FOTO: Manu Boutureira - RFEP

El CP Taradell va perdre a les semifinals de la Copa Princesa d’hoquei patins aquest dissabte al vespre davant del Palafrugell. La competició, que es disputa a la Corunya, tindrà com a finalistes al Liceo B i el Palafrguell, que es van desfer de Mataró i Taradell.

La semifinal ja ha començat malament pel CP Taradell que al primer minut va veure com el Palafrugell s’avançava al marcador. Durant el primer temps, molta igualtat i poques oportunitats. Només xuts llunyans. Precisament, a pocs segons pel descans en un xut llunyà Danir Rodríguez va posar l’empat a 1.

A la segona part es va mantenir la igualtat, però a falta de 10 minuts el Palafrugell va deixar sentenciat el matx amb tres gols en sis minuts, posant el definitiu 4 a 1 per al Palafrugell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments