Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon a la pista del Torelló B

Derrota del TT Mont-rodon a la pista del Torelló B

0
COMPARTIR
Nova derrota per la mínima del TT Mont-rodon, aquest cop contra el TT Torelló B, per 4 a 3. El partit va començar malament per l’equip taradellenc després de perdre els tres primers partits, i després ja era massa tard per la remuntada. Com a mínim es va poder tornar a guanyar el partit de dobles i així ajustar una mica més el marcador final. Van jugar: Jordi Forcada (1,5) Werner Howad (1) i Guillem Riera (0,5).

Aquest dissabte a la tarda l’equip rep el CTT Tona, darrer classificat de la taula, on s’intentarà tornar a buscar la victòria per poder mantenir la segona posició del Grup B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments